Van Nistelrooy glad for hollandsk indflydelse

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Van Nistelrooy glad for hollandsk indflydelse

17 september, 2015 - 20:49
Den tidligere United-stjerne er glad for den stigende hollandske indflydelse i Manchester United.

2004: Ruud van Nistelrooy i kamp med Steve Mcmanaman ©Getty

De seneste år har hollænderne gjort deres indtog i Manchester United igen. Ind er kommet Louis van Gaal, Daley Blind og Memphis. Den udvikling glæder Ruud van Nistelrooy som selv var en stor hollandsk stjerne i Manchester United. 

- Det er godt med de mange hollændere. Jeg er glad for at se hollandske spillere og trænere i store klubber som Manchester United. Det er en rigtig positiv udvikling for hollandsk fodbold, siger van Nistelrooy ifølge manutd.com

- Det vil selvfølgelig altid være umuligt for mig ikke at følge Manchester United. Jeg har fulgt dem siden, jeg forlod dem, og nu er jeg spændt på at følge dem i Champions League igen. 

- De spillede en god kamp mod Liverpool. Jeg så kampen, og her scorede Matrial et fremragende mål. Memphis og Daley er der, og byder sig til med deres kvaliteter. Forhåbenligt kan de udvikle sig endnu mere i Manchester United. 

Ruud van Nistelrooy spillede i Manchester United fra 2001 til 2006. Han nåede at score 95 mål i 150 kampe, inden han skiftede til Real Madrid. 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Køb trøjen her