Van Gaal tilfreds trods nederlag

Louis van Gaal var frustreret over, at det var personlige fejl, der førte til Paris SGs’ mål i nattens nederlag, men han så lyspunkter i Uniteds spil.

Med en sejr i nattens kamp mod de franske mestre Paris SG kunne Manchester United for anden sommer i træk have vundet International Champions Cup. Et selvmål af Luke Shaw og siden en scoring af Zlatan Ibrahimovic forhindrede dog dette.

Efter kampen, der blev spiller på Soldier Field i Chicago, var det på trods af resultatet en positiv United-manager, der mødte pressen.

– Jeg er meget tilfreds med præstationen. Vi tabte, men det er måske en god ting. Sidste år vandt vi det hele i denne turnering men tabte den første kamp i Premier League, nu er det anderledes. Jeg er dog ikke overtroisk, udtalte hollænderen på pressemødet efter kampen ifølge manutd.com.

– I første halvleg skabte vi flere chancer end Paris. De skabte kun chanver efter personlige fejl fra vores side, og det kan man ikke stille noget op imod på det her niveau, der scorer holdene i sådanne situationer.

Den næste kamp for United er premieren i Premier League mod Tottenham Hotspurs på næste lørdag. Den næste uge handler for manageren om, hvem han skal starte med i den kamp, men han har en god forestilling om det nu.

– I forsvaret kommer vil til at spille med Darmian, Shaw og Blind. Hvem der kommer til at spille til højre i midterforsvaret ved jeg ikke endnu, det er det eneste, jeg er i tvivl om. Jeg er meget tilfreds med Darmian, og vi har set, at han kan spille både højre og venstre back.

– I forhold til sidste år, hvor jeg blev nødt til at spille med Lingard og Blackett i den første kamp, har jeg nu et bredere udvalg. Der er mere konkurrence om pladserne og bedre balance. Jeg er meget optimistisk forud for starten af sæsonen.

United spiller den første kamp i den nye sæson lørdag d. 8 august kl 13:45.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Zlatan standsede United-sejrsstime

Næste artikel

LVG: Jeg ved ikke hvor Angel di Maria er

ANNONCE