Van Gaal tilfreds med bredden i angrebet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Van Gaal tilfreds med bredden i angrebet

17 februar, 2016 - 19:30
Louis van Gaal fortryder ikke, at han trimmede bredden i angrebet i sidste sommers transfervindue. Samtidig vil han ikke hente udlejede James Wilson tilbage på nuværende tidspunkt på trods af Wayne Rooneys knæskade.

Anthony Martial ©Getty

I sidste sommers transfervindue var der en del snak om Manchester Uniteds bredde - eller mangel på samme - i angrebet. Javier Hernandez og Robin van Persie blev solgt, mens Anthony Martial var den eneste deciderede angriber, der blev hentet ind.

Nu står truppens bredde i angrebet sin test, da Wayne Rooney er ude med en knæskade. Louis van Gaal fortyder dog ikke, at han ikke hentede flere ind sidste sommer.

- Nej, sådan har jeg det ikke. I Martial har vi endnu en angriber, som har spillet flere kampe i den rolle, og det er også der, at han gerne vil spille. Jeg vidste også i forvejen, at Rooney ville spille mange kampe, fordi han har vist det i tidligere år. Jeg har også kaldt Will Keane tilbage, og han klarer det godt for andetholdet, siger Louis van Gaal. 

- Vi ville ikke have en stor trup, fordi ellers kan man ikke give chancen til unge spillere. Normalt har man ikke 13 skadede spillere, siger hollænderen.

Manchester United har også muligheden for at tilbagekalde James Wilson, der er udlejet til Brighton. 

- Vi kan altid kalde ham tilbage, men på nuværende tidspunkt har jeg muligheder med Will Keane, Anthony Martial og Memphis Depay.

Will Keane fik sine første minutter for Uniteds førstehold mod Sunderland, da han kom ind fra bænken med fire minutter igen. 

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk