Van Gaal: Schweini blev uretfærdigt behandlet

José Mourinhos håndtering af Bastian Schweinsteiger forarger Louis van Gaal, der atter er ude med riven efter Manchester United.

Bastian Schweinsteiger røg ud i kulden hos Manchester United, efter José Mourinho blev manager i sommeren 2016. 

Først i oktober samme år fik han comeback i en kamp på førsteholdet, hvorefter turen få måneder senere gik videre til USA og Chicago Fire. Mourinho indrømmede selv, at det havde været en forkert beslutning af tvinge tyskeren til at træne for sig selv. 

Nu blander den tidligere United-manager Louis van Gaal sig i debatten og sender en stikpille mod sin arvtager. 

– Schweinsteiger var selvfølgelig ældre, men han var ikke for gammel. Hans krop var ikke i stand til at leve op til de høje standarder i Premier League. 

– Da Bayern solgte ham til os, var han i form, men rent fysisk havde han nået slutningen. Schweini fortjente ikke, hvordan Mourinho efterfølgende behandlede ham. Men det forklarer situationen, hvordan det stod til med Schweinsteiger, siger van Gaal ifølge Sky Sports. 

Den 66-årige hollænder blev fyret kort tid efter FA Cup-finalen i 2016, hvor United slog Crystal Palace. Siden da har van Gaal gentagne gange kritiseret sin gamle klub for at have behandlet ham dårligt. 

I det samme interview betegner van Gaal nu United som en kommerciel klub, hvor fodbolden kommer i anden række. Derfor, forklarer han, kan han bedre lide FC Bayern, der ifølge ham fortsat har fodbolden som førsteprioritet. 

Van Gaal overtog roret i Bayern i 2009, men blev fyret knapt to år senere. 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Matic spår stor McTominay-fremtid

Næste artikel

- Det ligner et farvel til Zlatan

ANNONCE