Van Gaal råder De Ligt til at skifte til City eller Barca

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Van Gaal råder De Ligt til at skifte til City eller Barca

02 juni, 2019 - 16:54
Tidligere United-manager Louis van Gaal mener ikke, at Matthijs de Ligt bør skifte til Manchester United, men at han bør skifte til FC Barcelona eller Manchester City i stedet.

Matthijs de Ligt har været rygtet heftigt til Manchester United i det seneste stykke tid, og forventes snart at tage en beslutning om, hvor han ender. Den beslutning har tidligere United-manager Louis van Gaal prøvet at hjælpe De Ligt med at tage.

- Jeg er enig (i, at De Ligt passer godt i Manchester City, red.). Dog kunne De Ligt også godt ende i FC Barcelona, jeg bryder mig ikke rigtigt om deres midterforsvarere. Han kunne ende i FC Barcelona, men også i Manchester City, og i det tilfælde ville jeg vælge Guardiola over Lionel Messi, siger Louis van Gaal.

Dermed råder Louis van Gaal ikke ligefrem sin unge landsmand til at skifte til Manchester United, som var Van Gaals tidligere arbejdsgiver, på trods af de heftige transferrygter, der har rygtet Matthijs de Ligt til Manchester United.

Matthijs de Ligt forventes at træffe en beslutning om sin fremtid i løbet af de næste par dage, som vi også har skrevet om i vores seneste transferoverblik.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk