Van Gaal: 3-1-mål gør en forskel

Louis van Gaal var glad for det sene mål, der gav Manchester United en 3-1-sejr over Club Brugge, men manageren mener, at United havde chancer til at have scoret flere mål.

Manchester United vandt tirsdag aften 3-1 over Club Brugge i første playoff-opgør mod Club Brugge. Det lignede længe, at United skulle nøjes med at hente en 2-1-sejr med til returkampen, men Fellainis sene mål sikrede United et meget bedre udgangspunkt. 

– Det gør en forskel, fordi 2-1 er et svært resultat. Vi fortjente mere, fordi vi skabte mange chancer. Som jeg altid siger, skal man være effektiv. Vi havde mange chancer, men scorede kun tre mål, siger van Gaal til BT Sport.

– Jeg er glad på grund af det sidste mål. Vi har trænet det tidligere, når vi får brug for Fellaini. Vi rykker ham ind i straffesparksfeltet, fordi han har de kvaliteter, siger manageren.

Memphis Depay fik scoret sine første to mål for United, og Louis van Gaal var selvfølgelig glad på den unge kantspillers vejne.

– Jeg er meget glad for Memphis, fordi spillere har brug for det. Jeg sagde, at det var et spørgsmål om tid og forhåbentlig kan han fortsætte. Han er 21 og har kun spillet to sæsoner for PSV. Jeg tror på ham, siger van Gaal.

Returopgøret spilles næste onsdag.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Depay både glad og skuffet

Næste artikel

Brugge-træner pessimistisk før returen

ANNONCE