Van de Beek spiller gerne flere positioner

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Van de Beek spiller gerne flere positioner

25 november, 2020 - 15:43
Donny van de Beek spillede i går en flot kamp på 8'er-positionen, og hollænderen fortæller, at han er ligeglad, hvilken position han spiller.

Donny van de Beek har endnu ikke bidt sig fast i Manchester Uniteds startellever, men der er noget, der kan hjælpe ham mod det, nemlig hans alsidighed. På trods af at være bedst på 10'er-positionen, gjorde han i går et flot stykke arbejde på den mere tilbagetrukne midtbanerolle. Hollænderen selv var glad for sin præstation.

- Det gik rigtig godt i dag. Nogengange spiller jeg nummer 10, og nogengange har træneren brug for mig i en mere kontrollerende rolle. Det er helt fint med mig, for dem spillede jeg også i Ajax, siger Donny van de Beek til MUTV.

Selveste Rio Ferdinand var i går ude og rose Donny van de Beek, hvor den engelske forsvarslegende også mente, at United spillede en god kamp. Det syntes Donny van de Beek også.

- Det var en god reaktion mod kampen i Tyrkiet. 4-0 er et godt resultat. Den første halvleg, specielt den første halve time, var rigtig god, men vi gav også for mange chancer væk i anden halvleg. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.