Valencia har ikke opgivet titlen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Valencia har ikke opgivet titlen

08 februar, 2018 - 10:15
Den ecuadorianske back opfordrer sine medspillere til at blive ved med at kæmpe for alle point, selv om Manchester City er langt foran.

Antonio Valencia ©Getty

De fleste har allerede kronet naboerne fra Manchester City som engelske mestre i denne sæson. Guardiolas hold er da også hele 13 point foran Manchester United, der ligger bedst i et tæt felt af forfølgere. Den store pointforskel betyder dog ikke, at mesterskabet er afgjort, hvis man spørger Antonio Valencia.

- Vi bliver nødt til at kæmpe til det sidste. Vi bliver nødt til at fortsætte, siger han til klubbens egen hjemmeside.

Han husker tilbage på en episode for nogle år siden, hvor han og United selv så ud til at tage titlen. 

- For et par år siden tabte vi titlen, da vi var otte point foran med kun nogle få runder tilbage. Nu har vi mange flere kampe tilbage, og vi bliver nødt til at fortsætte med at kæmpe for det, siger Antonio Valencia.

Højrebacken var naturligt nok glad for sejren over Huddersfield, der fik holdet tilbage på sporet, efter man havde tabt til Tottenham runden forinden. 

- Det vigtige er altid at få de tre point. Vi har vist, at vi har kvaliteterne til at kæmpe videre til sæsonafslutningen. 

Antonio Valencia har i denne sæson fungeret som anfører-vikar i Michael Carricks fravær. Han har indtil nu lavet tre mål, hvilket er mere end i hans seneste tre sæsoner til sammen.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19