Valencia føler sig stadig ung

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Valencia føler sig stadig ung

18 marts, 2017 - 14:20
Antonio Valencia har i denne sæson vist sig som en af de bedste højrebacks i ligaen, og selvom han er fyldt 31 år, så føler han sig stadig ung.

Antonio Valencia ©Getty

Antonio Valencia er igang med sin tredje fulde sæson som højreback, og i denne sæson har han virkelig slået sig fast som en af de bedste i Premier League på sin position.

- Jeg har ændret mig meget siden mit skifte fra Wigan, men jeg har stadig min vilje til at træne hårdt, min sult efter at forbedre mig og mit ønske om at blive her hos United. Jeg føler, at jeg stadig er 21 år gammel, fortæller Valencia i et eksklusivt interview til Inside United.

- Jeg er taknemmelig overfor denne store klub, der har givet mig chancen for at opfylde mine drømme. Og selvfølgelig fortsætter jeg med at kæmpe hårdt for at kunne blive her lidt længere.

José Mourinho forsøgte at hente Valencia til Real Madrid som højreback dengang han var træner for klubben, og dette selvom equadorianeren hovedsageligt spillede på kanten dengang.

- Sir Alex spillede mig på højrebacken i et par kampe, og jeg tror han begyndte at indse, at jeg godt kunne forsvare. David Moyes benyttede mig også på den position et par gange.

- Så kom [Louis, red.] van Gaal, og han spillede mig der i mange kampe. Jeg gjorde det godt, og han fortsatte med at bruge mig som højreback. Nu er bossen [José Mourinho, red.] kommet her, og har givet mig muligheden for at løbe op og ned ad højreflanken, hvilket jeg nyder.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje