- Utroligt vi skal spille på den bane

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Utroligt vi skal spille på den bane

08 marts, 2017 - 20:42
Jose Mourinho er stærkt kritisk overfor banen i Rostov, og har derfor endnu ikke styr på holdet til morgendagens opgør.

UEFA ©Getty

Klimaet i Rusland er ikke det bedste på denne tid af året, og det kan derfor være svært at holde en fodboldbane lækker og klar til topfodbold. Banen i Rostov er da heller ikke i top, langt fra faktisk. Hjemmeholdet accepterede i følge UEFA i dag, at springe deres træningspas på banen over.

Og Jose Mourinho er da heller ikke imponeret over den grønsvær, der i morgen aften klokken 19.00 venter hans mandskab.

- Jeg har stadig svært ved at forstå, at vi skal spille i morgen. Jeg ved godt at vi skal det, men det er svært på den græsbane, hvis man overhovedet kan kalde den det. Jeg har ikke haft kontakt med nogle endnu, men snakkede før med en herre fra UEFA. Jeg fortalte ham om mine bekymringer, og han fortalte at spillerne er forsikrede. Så sker der noget, vil det ikke være et problem på den måde, sagde Mourinho på dagens pressemøde.

Balladen omkring græstæppet i Rostov betyder også, at United-manageren endnu ikke har lagt sig fast på hvilke 11 mand han i morgen vælger til startopstillingen. Henrikh Mkhitaryan er tilbage, men hvorvidt han vil komme i spil på det ringe underlag er et andet spørgsmål.

- Jeg ved helt ærligt ikke hvilket hold jeg skal stille med endnu. Så jeg ved ikke endnu om Mkhitaryan spiller. Jeg har en del at tænke over, for jeg forventede et mere indbydende underlag at spille på, sagde Mourinho.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her