Uniteds franskmænd sænkede svage Fulham

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Uniteds franskmænd sænkede svage Fulham

09 februar, 2019 - 15:28
Manchester United fortsatte sejrskursen mod Fulham, der blev slået 3-0 med mål af Paul Pogba og Anthony Martial.

Lørdag eftermiddag dragede Solskjærs drenge til Craven Cottage for at møde Fulham, der bød op til dans. Fulham lå i bunden af tabellen med en horribel statistik mod top seks-holdene, mens Manchester United var ubesejrede i ti kampe – med sejre i ni af dem.

På trods af dette var det faktisk Fulham, der lagde bedst ud. Ryan Babel sendte en stikning efter Andre Schürrle, som sendte et glimrende indlæg ind til Luciano Vietto. Argentineren modtog bolden ved bagerste stand, men misbrugte dog chancen.

Kort efter fortsatte Fulham den gode start. Joe Bryan smed et indlæg ind til Mitrovic, der fik den headet ned til Schürrle, som dog sparkede langt over.

Derefter kom kampens første chance til udeholdet, hvor Martial sendte en dybdebold ned i feltet til Paul Pogba, der fra en spids vinkel smadrede bolden op i nettaget bag Sergio Rico, der burde have gjort bedre. 1-0 til Manchester United, der viste forskellen på, hvem der er top- og bundhold.

Efter cirka ti minutters stilstand derefter modtog Anthony Martial bolden på midten af banen, ræsede forbi to Fulham-spillere med glimrende driblinger og satte bolden glimrende ind til 2-0. Niende sæsonscoring fra franskmanden.

Hele første halvleg havde været fattig med chancer, hvor Manchester United har været mest på bolden, men ikke dygtige nok med den.

Efter 40 minutter modtog Phil Jones bolden uden for feltet, hvor han, til TV3-kommentatorernes store overraskelse, sendte et glimrende skud afsted med venstrebenet. Dog røg skuddet snert over.

Anden halvleg fortsatte, som den første slap – med Manchester United-dominans. Det virkede ikke som om, at Fulham havde et modsvar til Uniteds possesionbold, og så bare forvirret til i et større spil træningsbold.

Efter en times spil modtog Ander Herrera en stor mulighed i feltet, da han med en halvflugter hamrede bolden ind i favnen på Sergio Rico, der parerede bolden ud af farezonen.

Kort efter kørte Manchester United i en kontrafase, hvor Juan Mata blev nedlagt i feltet. Der blev dømt straffespark. Med det vanlige korte og langsomme tilløb luntede Paul Pogba mod bolden, og sendte bolden ind til 3-0. Fulham var sendt under bredderne.

Ryan Babel fik også en stor chance efter 75 minutter, da han modtog bolden på tilfældig vis i feltet, men misbrugte den på det skammeligste. Meget symptomatisk for hele Fulhams præstation som helhed, der virkelig bare var dårlige.

I slutfasen kom Fulham mere og mere på bolden, men det virkede mere og mere også som en kamp, som begge hold gerne ville have overstået. Fulham fortsatte deres enorme nedtur, mens Manchester United cruisede derudaf.

De medrejsende fans sang hele kampen igennem, og viste stor tilfredshed mod Solskjærs drenge. For 3-0-resultatet betyder, at Manchester United indtil Chelseas kamp mod Manchester City i morgen ligger på fjerdepladsen, og har formået at ramme den top fire-position, som José Mourinho tidligere på sæsonen udtalte var en urealistisk målsætning.