United ydmyget på Old Trafford

Liverpool kørte et meget tamt United-hold over, og kunne rejse hjem til Merseyside med en sikker sejr i kufferten.

Der er egentlig ikke så meget at sige om dagens kamp mellem United og Liverpool. Det var halvanden time der hurtigst muligt skal glemmes og ud af systemet. United var ganske enkelt ikke gode nok, og blev ydmyget hjemme på Old Trafford.

Helt fra første fløjt sad gæsterne fra Liverpool på spillet, og skabte et par muligheder ved Daniel Sturridge. United spillede uden tempo og bevægelse, og kampen igennem fik de fire offensive kræfter aldrig sat deres præg på opgøret.

Liverpool kom foran efter 34 minutters spil, da Steven Gerrard scorede sikkert på straffespark. Det kom efter et par minutters spil, hvor Rafael da Silva mistede hovedet. Først savede han selvsamme Gerrard ned tæt på Liverpools felt, i en total ufarlig situation. På det efterfølgende angreb legede Rafael håndboldmålmand inde i feltet, og var heldig ikke at blive smidt ud.

Først i de sidste par minutter af første halvleg begyndte United at vise bare en lille smule offensivt. Liverpool-keeper Mignolet havde ikke brug for handskerne, før Rooney var tæt på efter et fint indlæg fra højrekanten.

De sidste par minutter af første halvleg kunne måske give en lille smule optimisme frem mod anden halvleg. Men de sidste 45 minutter startede katastrofalt. Phil Jones lavede et klodset straffespark, da han skubbede Henderson i ryggen, og nok engang var Gerrard sikker fra pletten.

Målet fik Liverpool til at trække sig tilbage på banen, og gæsterne kunne nu satse på omstillingsspillet, hvor de har vist sig farlige i denne sæson med hurtige Suarez og Sturridge. United formåede dog ikke at skabe noget, og spillede fortsat uden ide, tempo og bevægelse.

David Moyes valgte dog ikke at foretage sig noget før med et kvarters tid tilbage. Selv om der ikke skete noget på banen, valgte Moyes altså at holde folk som Young, Welbeck, Kagawa og Valencia på bænken. Welbeck og Cleverley afløste Fellaini og Januzaj, mens Ferdinand kom ind kort før tid i stedet for Mata, for at styrke den skrøbelige defensiv.

Dommer Mark Clattenburg valgte at dømme det tredje straffespark til Liverpool med ti minutters spil tilbage, da Sturridge viste at han har lært andet af Suarez end bare at score mål. Sturridge blev ikke rørt, men kastede sig alligevel som om han blev skudt, og Clattenburg dømte straffe og viste samtidig Vidic ud.

Gerrard brændte dog fra pletten denne gang, men fem minutter senere lukkede Liverpool dog endegyldigt kampen. Luis Suarez snød Uniteds off-side og sendte sikkert bolden ind bag en chanceløs David de Gea.

United var aldrig med i kampen, og sejren til Liverpool var fuld fortjent. Gæsterne var ganske enkelt klasser bedre i dag, og havde mere vilje til at vinde end United. Det var pinligt at se på i perioder fra Uniteds side. Attituden hos United var endnu engang ringe, og der skal i den grad arbejdes med at få humøret op inden onsdagens kamp mod Olympiakos.

Forrige artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Næste artikel

Moyes: Liverpool var bedre end os

ANNONCE