United vinder i middelmådig indsats

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United vinder i middelmådig indsats

21 november, 2020 - 22:55
Efter en lang landsholdspause, tog Manchester United her til aften imod West Bromwich på Old Trafford.

Man skulle tro, at Manchester United lige skulle bruge første halvleg på at finde hinanden igen efter landsholdspausen. Spillet gik nemlig for langsomt og var ideforladt. Og selvom boldbesiddelsen lå på hele 66% i Uniteds favør, var den defensive tilgang fra West Bromwich med til at holde United nede på en enkelt stor chance, som Anthony Martial skulle have scoret på. Dermed endte en kedelig første halvleg målløs. 

Anden halvleg startede som et chok for United, da Bruno Fernandes lavede et dumt straffespark på Conor Gallagher. Heldigvis (og retfærdigt) blev dommen omstødt af VAR. To minutter senere blev United tildelt et straffespark. Selvsamme Fernandes eksekverede i andet forsøg, efter det første blev reddet af en godt spillende Sam Johnstone. Men her kom VAR også på banen, fordi Johnstone hoppede for tidligt. 

Herfra blev kampen mere åben og i takt med, at West Bromwich skulle satse, kom United også frem til flere chancer, dog uden slutprodukt. Og selvom West Bromwich havde et skud på overliggeren i midten af anden halvleg, blev der ikke pillet yderligere ved resultatet. 

Manchester United - West Bromwich: 1-0

Målscorer(e): Bruno Fernandes 56’ (Straffe)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.