United vandt efter drama i Brighton

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

United vandt efter drama i Brighton

26 september, 2020 - 15:31
Manchester United fik sæsonens første tre point, da de heldigt vandt over Brighton.

Fernandes omfavner Rashford efter en scoring mod Brighton ©Getty

Hvis man som United-fan sad og håbede at klubben ville mane enhver tvivl i jorden efter nederlaget til Crystal Palace, måtte man se forgæves med fra start. Den nordengelske klub startede kampen ude mod Brighton med langsomt spil, misforståelser og et lettere statisk pres. Brighton virkede i første halvleg som ligemænd og var endda farligere end De Røde Djævle. Det var således også hjemmeholdet, som havde kampens største mulighed, da Leandro Trossard ramte stolten på sit fine langskud. Trossard viste sig som en trussel i kampen, hvor forsvaret havde svært ved at dæmme op for belgieren. Han formåede sågar at ramme overliggeren to gange i kampen.

Det var generelt svært at se ligheder mellem det hold, som spillede fremragende fodbold i foråret. United virkede ganske enkelt råvilde, uden inspirations og ikke mindst selvtillid i første halvleg. Få gange viste trioen i front, Mason Greenwood, Marcus Rshford og Anthony Martial deres farlighed. Første gang var efter 30 minutter, hvor de kombinerede hurtigt og Greenwood fik sparket bolden i målet. Desværre var der offiside i situationen, hvorfor målet derfor blev annulleret.

United savnede som nævnt hurtigt spil og løb for hinanden, hvilket resulterede i kampens første mål til modstanderen. Efter et par tilbageafleveringer kom en lang diagonal-aflevering til Aaron Wan-Bissakam. Backen kiksede sin tæmning, hvor Brighton hurtigt kom over bolden og fik den spillet ind i feltet. Årets Spiller fra forrige sæson, Bruno Fernandes fik klodset fældet en spiller i feltet og dommeren tog fløjten i munden. Straffesparket blev omsat til mål og United var i yderligere vanskeligheder.

Solskjærs' tropper fik dog svaret hurtigt igen, da Luke Shaw i et af hans mange løb fremad banen fik tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet. Fernandes slog et godt indlæg, som ramte Matic der afleverede ind mod Maguire. Han satte foden på til en 1-1-scoring kort før pausen.

Efter en bekymrende skidt første halvleg fra Uniteds side, var der lidt flere positive strømme at spore i anden halvleg. Den startede dog med en forskrækkelse, da dommeren fløjtede til straffespark til Brighton, efter Pal Pogba væltede en spiller i feltet. Kendelsen blev dog heldigvis omstødt. Herefter havde United 10 gode minutter, hvilket blev til to scoringer, hvor den ene dog blev annulleret efter offside. Anden gang fik Rashford sin scoring godkendt efter en koldblodig dribletur i feltet. Flot scoring af englænderen og ikke mindst aflevering af Fernandes, som dermed stod bag to scoringer i kampen. Brighton gav dog ikke op uden videre og efter 51. minutter ramte de stolpen for fjerde gang i kampen. Utroligt nok ramte de yderligere stangen igen i 76, hvor Trossard hamrede til den. I denne fase af kampen virkede United tilfredse med resultatet og forsøgte ikke for alvor at lukke kampen.

Brighton fik udlignet i 95. minut til stor skuffelse for United-spillerne. Kampen var dog ikke slut. Efter slutfløjtet fik United tildelt et straffespark efter hånd på bolden. Bruno Fernandes sparkede bolden i mål og dermed fik United heldigt deres første tre point i sæsonen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.