United ude af FA Cuppen efter en tam indsats

Romero leverede et par gode redninger, men det var ikke nok til at holde United inde i FA Cuppen.

Manchester United leverede en tam, tung og tarvelig indsats og røg dermed ud til Wolverhampton i FA Cuppens kvartfinale.

Manchester United kom pænt ud og styrede de første tyve minutter, uden de dog skabte de store chancer. Men offensivspillerne pressede hjemmeholdet fint og vandt de fleste af andenboldene, hvorfor det blev svært for Wolverhampton at få gang i deres spil.

Sergio Romero, der er Uniteds pokalmålmand, skulle blive testet en lille håndfuld gange undervejs i kampen. Første gang var i slutningen af første halvleg, hvor en Wolverhampton-spiller blev spillet fri, men argentineren læste situationen godt og afværgede.

I anden halvleg skulle den tidligere AZ-målmand være klar fra start. Først efter et hjørne og siden på et pænt langskud fra Moutinho, skulle målmanden op under overliggeren for at redde.

Romero kunne dog ikke blive ved at redde sine holdkammerater. Først var det Raul Jimenez, der har gang i en flot sæson for Wolves, der bragte hjemmeholdet foran, og en håndfuld minutter senere legede Diogo Jota med Shaw og siden Lindelöf, og så stod den 2-0.

Så var der sandelig et bjerg, der skulle bestiges for Solskjærs tropper, men de formåede end ikke at finde redskaberne frem, før det var for sent. Først langt inde i overtiden gav de Wolves svar på tiltale, men det var for sent, at Marcus Rashford fik reduceret.

Tidligere på aftenen så Uniteds vej til sejr i FA Cuppen overkommelig ud, da Manchester City var bagud 2-0 pausen af deres kamp mod Swansea. Guardiolas tropper fik dog vendt det i hvad, der skulle blive starten på en mareridtsaften for United, der nu har tabt to kampe siden den eventyrlige sejr i Paris.