United tog tredje sejr i Champions League

Manchester United vandt i Benfica, og er dermed meget tæt på avancement fra gruppespillet i Champions League.

Op til dagens kamp var der meget snak om den præstation, United leverede mod Liverpool i weekenden.Mourinho især var blevet kritiseret for ikke at satse nok på at vinde kampen.

Benfica lagde fra start et fint pres på United, uden at David de Gea i United-målet for alvor blev testet. Som første halvleg skred frem, fik United et tungere greb, uden de dog tvang Benficas unge målmand Mile Svilar ud i store redninger.

Første halvleg var en taktisk affære. Benfica havde inden kampen tabt de to første kampe i turneringen, og United lukrerede på, at de vidste, Benfica på et tidspunkt blev nødt til at komme frem på banen, hvis de skulle have en chance længere fremme i turneringen.

Det lukrerede United også på i anden halvleg. Bolden blev flyttet rundt om Benfica-spillerene med megen tålmodighed. Der var blevet åbnet lidt mere op, men det var stadig ikke de store chancer, der bev skabt.

Efter små 70 minutter fik United et frispark i en umiddelbart ufarlig position 30 meter fra mål. Marcus Rashford er dog en skarp ung mand, og han havde luret, at Mile Svilar i Benficas mål havde tendens til at være langt fra sin streg.

Det udnyttede Rashord, og den unge Svilar kom til at se lidt urutineret ud, da en ellers ufarlig bold endte med at gå i mål.

Herefter kontrollerede United fortsat og tillod ikke, at Benfica kom tæt på en udligning. Derfor er United nu med 9 point for tre kampe og en målscore på 8-1. Mon Mourinho stadig er Mr. Antifodbold?