United tabte på Stamford Bridge

United kunne ikke få point med fra Stamford Bridge, da det endte med et 1-0 nederlag.

Begge hold havde meget på spil før dagens kamp. City havde tidligere på dagen besjeret Arsenal, og derfor var begge tvunget til at få et resultat, hvis ikke Guardiolas tropper skulle løbe fra langt væk.

De kunne godt ses i kampens åbning. Der var et højt temp og chancer i begge ender. Phil Jones sendte bolden i eget net, men inden da havde Alvaro Morata begået et frispark på United-spilleren. Kort efter havde Rashford en stor chance i den anden ende, men hovedstødet gik over.

Derefter gik luften lidt ud af opgøret, og der skete ikke meget mere i første halvleg.

I anden halvleg var det Chelsea, der kom stærkest ud. United formåede på ingen måde at stå i mod presset og virkede meget passive. Efter 10 minutter blev de straffet, da Azpilcueta med et fremragende indlæg ramte Morata i panden, og angriberen headede den flot ind bag De Gea.

José Mourinho reagerede hurtigt ved at sætte Fellaini og Martial ind, men det virkede ikke rigtigt. Fellaini kom frem til en enkelt stor chance mod slutningen, men det var det tætteste, United kom på en udligning.

Dermed blev det til sæsonens bare andet nederlag for Mourinho og United.