United straffer tidligt rødt kort i historisk sejr

United udnyttede på brutal vis at Southampton fik en mand udvist efter blot 79 sekunder med en sejr på 9-0. Et resultat United ikke har set mage til i ligaen siden 1995.

Aftenens kamp var knap fløjtet igang før den blev drastisk ændret.

Et utrolig skadesplaget Southampton-hold havde to debutanter for indeværende sæson på banen i Alexandre Jankewitz og Kayne Ramsay, og førstnævnte gjorde det svært for sine holdkammerater da han efter 79 sekunder gik fuldstændig overtændt og aggresivt ind i en tackling mod Scott McTominay med knopperne forrest og højt oppe på skottens lår.

Mike Dean havde ikke andet for end at sende den 19-årige schweizer ud af banen under to minutter inde i hans debut for Southampton.

Resten af kampen hang i skyggen af det røde kort, og United dominerede første halvleg fuldstændig, hvor særligt trekantskombinationen af Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw og Edinson Cavani udnyttede fordelen på kynisk vis. Det stod 4-0 ved halvleg.

I anden halvleg dominerede United videre og scorede yderligere fem mål, men det er med en bitter smag i munden som fan efter at VAR tre gange røvrendte Southampton på groveste vis i et utroligt forvirret og bizart dommer/VAR-show.

Southampton blev udspillet, men var samtidig et af de mest uheldige hold jeg nogensinde har set. Ralph Hassenhüttl har overlevet et 9-0 nederlag før, og bliver nok den første manager i engelsk fodboldhistorie der ikke bliver fyret efter to 9-0 nederlag på godt og vel et års tid.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.