To United-stjerner stod i vejen for Daniele De Rossi

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

To United-stjerner stod i vejen for Daniele De Rossi

11 april, 2020 - 23:16
Den italienske midtbanespiller Daniele De Rossi var i årevis rygtet til Manchester United, men selvom han også selv ønskede skiftede, så stod to United-spillere i vejen for ham.

Old Trafford ©Getty

Den nu 36-årige midtbanespiller har fornyelig meldt sit karrierestop ud efter et ophold i argentinske Boca Juniors, som han skiftede til efter mere end 600 kampe for AS Roma.

Midtbanespilleren har i tidens løb flere gange været sat i forbindelse med Manchester United, men skiftet til Old Trafford kom aldrig rigtig på tale, skønt det var en drøm fra italienerens side.

- Siden jeg var en dreng har jeg elsket United, men det var det rette valg ikke at tage til Manchester, da de havde Roy Keane og Paul Scholes. Utrolige spillere, fortæller De Rossi i et interview med Sky Sports. 

Roy Keane forlod Manchester United i 2005, mens Paul Scholes lagde støvlerne på hylden i henholdsvis 2011 og senere i 2013 efter sit comeback. 

Mens det især var i årene 2011-2013 at vi på OldTrafford.dk bragte nyheder omkring de vedvarende rygter om De Rossi, så kan vi også også finde rygter og citater fra trænere i vores arkiv helt tilbage i 2007. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.