United skal spille venskabskamp i Norge

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United skal spille venskabskamp i Norge

23 maj, 2019 - 22:27
Manchester United skal en tur til Norge under sommerens pre-season, hvor man skal møde Ole Gunnar Solskjærs barndomsklub, Kristiansund i en venskabskamp den 30. juli i Oslo.

Manchester United kommer vidt omkring på dette års pre-season tur. Man har allerede annonceret kampe i Australien, Kina, Hongkong og Wales denne sommer og nu har man altså så føjet endnu en destination til den i forvejen omfattende rute. 

Klubben skal således en tur til Ole Gunnar Solskjærs hjemland, Norge, hvor man skal op imod nordmandens bandomsklub, Kristiansund og klubbens manager, Ole Gunnar Solksjær glæder sig personligt til oplevelsen. 

 

- Jeg er begejstret for, at vi skal spille en kamp imod Kristiansund BK. De er fra min hjemby i Norge, hvilket er en ekstra bonus for mig. Vi har en massiv fanskare i Skandinavien og det er fedt, at jeg møder United fans, hvor end jeg går i Norge, udtaler Solskjær til klubbens hjemmeside, inden han kommenterer på kampens betydning. 

- Den her kamp bliver rigtig vigtig i forhold til vores forberedelse til den nye sæson. Vi skal komme godt fra start og give os selv en chance for at udfordre, så snart den nye sæson går i gang og den bedste måde at gøre det på, er ved at have noget momentum bag dig.  

Kampen spilles på Ullevaal i Oslo den 30. juli, og billetsalget starter den 27. maj. 

Kvindeholdet tager også turen til Norge. De skal møde Vålerenga dagen efter, at herreholdet har været i aktion.