United skal komme godt fra start

Juan Mata fortæller, at holdet har fokus på at få en god start på kampen mod Everton og ikke stå i samme situation, som de gjorde efter 20 minutter i den seneste kamp mod Arsenal.

En udekamp mod Everton er altid hård, og United har heller ikke vundet på Goodison siden 2011, hvor Chicharito blev matchvinder i en 1-0 sejr. Spanske Juan Mata ved, at der venter en svær opgave, og holdet skal være klar fra start.

– Det er en lille bane med en meget intens atmosfære. Everton starter altid med at presse, og det skal vi være forberedt på. Det er et besværligt sted at spille, men vi skal være klar, for vi vil gerne have de tre point, fortæller midtbanemanden til MUTV.

– De har en god manager, og de har spillere, der har spillet sammen i lang tid. Vi så, at Chelsea også havde problemer, da de spillede der.

United havde en dårlig oplevelse inden ladskampspausen med et 3-0 nederlag ude mod Arsenal. Det er et nederlag, som spillerne er meget ivrige efter at vaske væk.

– Vi skal lære af vores fejl. Vi ved, at vi skal være bedre i de første 15-20 minutter. Det var ikke kun i kampen mod Arsenal, men det har været i flere kampe, det har været galt. 

Kampen mod Everton sparkes igang kl. 16 i eftermiddag.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Pereira udlejes til League 1-klub

Næste artikel

City uden venstre back mod United

ANNONCE