- United skal bygge holdet op om Rashford

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- United skal bygge holdet op om Rashford

02 april, 2019 - 10:36
Andy Cole mener, at Marcus Rashford skal have en meget central rolle på fremtidens Manchester United-hold.

1999-finalen: Andy Cole går forbi Thomas Linke fra Bayern Munchen ©Getty

Marcus Rashford sendte United i front med en kølig afslutning mod Watford i weekenden. Dermed fortsatte stortalentet sin flotte form under Ole Gunnar Solskjær, og den norske managers tidligere holdkammerat Andy Cole rådgiver Solskjær til at bygge holdet op omkring Rashford.

- Du skal bygge holdet omkring de lokale drenge. Jeg var heldig med at være på et United-hold, der var det, og Rashford bør være en af grundpillerne på Manchester Uniteds hold i de kommende år.

- Rashford har alle kvaliteter i verden, men vi kunne se, at hans selvtillid var svindende under den tidligere manager. Ole har sagt til ham: "Vi ved alle, hvor god du er. Bare gå ud og vis det," og han har gjort netop det, siger Cole på SkySports

Andy Cole spillede sammen med den nyudnævnte Manchester United-manager i en meget succesfuld periode for klubben i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne. I den berømte Treble-sæson var det Cole, der sikrede Premier League-trofæet med et mål mod Tottenham, og Solskjær sikrede som bekendt Champions League-trofæet på Camp Nou.