United skærper kampen mod sortbørsbilletter

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United skærper kampen mod sortbørsbilletter

04 december, 2018 - 17:22
Manchester United har opdateret proceduren overfor sortbørshajer.

Manchester United billetter ©Getty

Manchester United skærper nu kampen mod den store handel med sortbørsbilletter, som til hver kamp snyder klubbens fans for mange tusinde kroner i overpriser.

Fornyelig har klubben intensiveret kampen ved specifikt at rette henvendelse til specifikke sæder undervejs i kampe for at undersøge om der er mistænkelige forhold i købet af billetten og har nu også igangsat en ny procedure for fans, som er blevet 'ofte' for sortbørshandel.

Hvis man således hjælper klubben i opklaringen, så vil man ikke kun få 'rigtig' billet af klubben, men også få en ekstra billet til en anden hjemmekamp stukket i hånden.

Samtidig har klubben udsendt en liste over det de kalder for uautoriserede billetudbydere, altså websites som fans skal være påpasselige overfor og som klubben ikke samarbejder med. 

På OldTrafford.dk opfordrer vi altid danske fans om at læse vores guide til billetter her.

(Opdateret kl 19:00: I den oprindelige artikel referede vi til de to danske websites ved navn. Vi er blevet kontaktet af den ene, som mener at det er en fejl fra Manchester Uniteds side, som de nu har kontaktet klubben omkring. Vi har derfor valgt at udelade navnene her i artiklen i tilfælde af at det er en fejl. )