United siger farvel til Valdes og Powell

Victor Valdes og Nick Powell har begge kontraktudløb ved udgangen af juli og kommer ifølge Manchester Evening News ikke til at få forlænget aftalerne.

Victor Valdes og Nick Powell har formentlig spillet for Manchester United for sidste gang. Duoen har kontraktudløb ved udgangen af juli og får ikke forlænget deres aftaler. Det skriver Manchester Evening News.

Victor Valdes’ ophold i United blev et skuffende et af slagsen. Den spanske målmand skrev kontrakt med United i januar 2015 efter at have trænet med i et stykke. Valdes fik to kampe mod slutningen af 2014/2015-sæsonen.

I anden sæson kom målmanden dog på tværs med Louis van Gaal og blev degraderet til reserverne i en lang periode. Senest var den 34-årige målmand udlejet til belgiske Standard Liege og nåede altså kun to kampe for Uniteds førstehold.

Nick Powell blev købt ind som en ung og talentfuld midtbanespiller fra Crewe Alexandra i sommeren 2012. Efter lejeophold i Wigan, Leicester og Hull formåede Powell dog aldrig at slå igennem, og den 22-årige midtbanespiller nåede kun ni kampe i sine fire år i klubben.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Fredagens rygtebørs

Næste artikel

Avis: De Gea misser EM efter alvorlige anklager

ANNONCE