United og City donerer 100.000 £ til lokale fødevarebanker

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United og City donerer 100.000 £ til lokale fødevarebanker

23 marts, 2020 - 14:15
De to Manchester-rivaler går sammen i kampen mod coronavirus. For at hjælpe de mest udsatte borgere i Greater Manchester har begge klubber doneret 50.000 £ til fødevarebanker i regionalområdet.

A United City ©Getty

I alvorlige tider er der vigtigere ting i verden end fodboldklubbers interne rivalisering. Det har både den røde og blå del af Manchester indset i disse dage. De to største klubber i byen har taget en fælles beslutning om at hjælpe til i lokalområdet.

Tilstedeværelsen af COVID-19 påvirker alle i øjeblikket, men de i forvejen mest udsatte borgere i et givent samfund kan blive særligt pressede i disse tider.

Fødevarebanker er et initiativ der fordeler maddonationer til udsatte borgere i lokalsamfund. I Greater Manchester er der 19 af disse fødevarebanker, og de har nu modtaget en samlet donation fra de to Manchester-klubber på 100.000 £, hvad der svarer til ca. 800.000 DKK.

United og City har delt en fælles pressemeddelelse der lyder således:

- Vi er stolte af den rolle som vores tilhængere spiller i at hjælpe lokale fødevarebanker, og vi anerkender at coronavirussen vil øge belastning på disse velgørenhedsorganisationer.

- Vi er glade for at samarbejde med hinanden og vores fans for at hjælpe de mest sårbare medlemmer af samfundet i en by forenet [in a City United, red.]

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.