United møder FCK i Europa League-kvartfinalen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

United møder FCK i Europa League-kvartfinalen

05 august, 2020 - 23:38
Det bliver en norsk træner-duel når Solskjærs United og Solbakkens FCK mandag krydser klinger i Europa League-kvartfinalen.

Solskjær ©Getty

United gik her til aften sikkert videre i Europa League efter en samlet 7-1 sejr over LASK Linz. I kvartfinalen venter FC København, der med en hjemmesejr på 3-0 sikrede videre avancement mod tyrkiske Basaksehir.

Turneringsformen er ændret qua corona-situationen, hvorfor de to hold skal en tur til Köln, hvor resten af turneringen spilles frem mod finalen d. 21 august. Kampene vil stadig afvikles for tilskuertomme tribuner, men kun bestå af én kamp fremfor de vanlige to opgør.

Efter FCKs sejr kunne Solbakken på pressemødet løfte sløret for en underholdende SMS-korrespondence mellem ham og Solskjær, der har kørt i løbet af dagen.

- Jeg fik en besked fra ham før kampen. Hvis jeg ikke har slettet den, kan I få den her, så vi er sikre på, at der ikke er nogle citatfejl. Han har også skrevet her efter kampen.

- Vi ses i Köln, skrev han før kampen. Så skrev jeg, at jeg ikke er 100 procent sikker, men at vi er klar. Så skrev han en tommelfinger op. Så svarede jeg tilbage, tommelfinger op.

- Så skrev han held og lykke, men han skrev forkert og skrev "hell", fordi han prøvede at være dansk.

- Efter kampen har han skrevet: 'Vi ses, nu skal vi bare komme igennem'. Nu svarer jeg ham direkte: 'Held og lykke', siger Solbakken, mens han taster på sin telefon.

Kampens spilles mandag d. 10. kl 21 på RheinEnergieStadion.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.