United møder Bayern i træningskamp

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

United møder Bayern i træningskamp

11 juni, 2018 - 21:55
Mourinho og co drager til Tyskland en uges tid før sæsonstart, for at finpudse formen mod Bayern München.

FC Bayern München ved CL finalen i 1999 ©Getty

United skal denne sommer atter til USA på pre-season tour. Her venter modstandere som Club America, San Jose, Milan, Liverpool og Real Madrid. Men for lige at justere de sidste ting til inden sæsonstart, har United nu fået endnu en kamp i programmet.

Det er en tur til München hvor Bayern venter søndag den 5.august med kampstart 20.15. Det vil formentlig være den eneste kamp inden sæsonstart ugen efter, hvor alle spillerne fra VM er med i United-truppen.

Dermed er der nu seks kampe på programmet for Jose Mourinho, der ventes at tage en række unge spillere med til USA, for at supplere en trup som vil være uden en række af de spillere som er med ved VM i Rusland. Specielt de spillere som når langt, får ekstra ferie derefter, og når ikke at være med i USA.

- Holdet kommer op mod nogle af de stærkeste mandskaber i verden i løbet af denne pre-season. Vi spiller på fantastiske stadions, der giver mange af vores fans verden rundt mulighed for at komme tættere på det hold de elsker. Det stærke program vil give truppen et perfekt udgangspunkt forud for den kommende sæson, lyder det fra Ed Woodward.
 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19