- United missede en diamant

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- United missede en diamant

01 juli, 2016 - 13:30
Ryan Giggs roste i går Renato Sanches, som han gerne havde set i United efter sommerens EM-slutrunde.

Renato Sanches i aktion for Benfica. ©Getty

Det 18-årige portugisiske stortalent Renato Sanches spillede i går en afgørende rolle for Portugal, da de efter straffesparkskonkurrence sikrede sig en plads i semifinalerne ved EM-slutrunden i Frankrig.

Midtbanespilleren scorede til 1-1 i den ordinære kamp, og scorede senere sikkert på straffespark. Efter slutrunden skal Sanches til tyske Bayern München, der sidste måned smed 35 millioner pund på bordet, og dermed sikrede sig Benficas unge komet.

Men stod det til Ryan Giggs, var Sanches endt på Old Trafford. Waliseren havde selv fulgt Renato Sanches tæt igennem hele sæsonen, og roste i går på ITV stortalentet.

- Om han er 35 millioner pund værd? Ja ingen tvivl om det. Jeg så en hel del af hans kampe sidste sæson. Han var virkelig flyvende for 6-9 måneder siden, men dalede så lidt i niveau. Men det er jo helt normalt for så unge spillere, lød det fra Ryan Giggs.

United var længe meldt interesseret i Sanches, men skiftende managers og usikkerhed om mål på transfermarkedet gjorde, at han i stedet endte hos Bayern München.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson - Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her