United-ledelse frustreret over langtrukken Sancho-saga

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

United-ledelse frustreret over langtrukken Sancho-saga

11 august, 2020 - 10:20
Ifølge Fabrizio Romano er United-ledelsen frustreret over måden, Borussia Dortmund forhandler på i Jadon Sancho-forhandlingerne. Samtidig fortæller Dortmunds sportsdirektør også, at han forventer at kunne beholde Sancho et år mere.

Jadon Sancho ©Getty

I den sidste uges tid har det lignet, at Jadon Sancho var meget tæt på et skifte til Manchester United. Personlige detaljer har længe været på plads mellem United og Sancho, men prisen har indtil nu været et stort problem, og måden, Dortmund forhandler på, frustrerer Manchester Uniteds ledelse. Det fortæller Fabrizio Romano:

- United mener, at det er usædvanligt, at Dortmund insisterer på at forhandle via en agent i stedet for at forhandle direkte med klubben. Det har altid været et stort problem i forhandlingerne. Det sænker farten på forhandlingerne, og det frustrerer United, siger Sky Sports' transferjournalist.

Dette kommer i kølvandet på, at Borussia Dortmunds deadline for at finde en aftale om Jadon Sancho i går udløb, og Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, har udtalt, at han ikke har nogen intentioner om at sælge Sancho her til sommer.

- Vi planlægger næste sæson med Jadon Sancho på holdet. Vi har allerede forlænget hans kontrakt til juni 2023. Næste sæson spiller han for os. Jeg tror, at det besvarer alle spørgsmål.

Ifølge Romano kræver Dortmund, at United betaler 120 millioner euro - uden ratebetalinger, som der før har været meldinger om - ellers er Zorc villig til at droppe forhandlingerne. Noget tyder dog på, at dette mere er et udtryk for forhandlingsstrategi end noget som helst andet.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.