United-kaptajn donerer madkasser til ældre i barndomsby

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

United-kaptajn donerer madkasser til ældre i barndomsby

10 april, 2020 - 12:54
Manchester Uniteds kaptajn har på eget initiativ sat gang i en stor donation til ældre i sin barndomsby.

Harry Maguire ©Getty

Manchester Uniteds kaptajn Harry Maguire har været en af de dominerende kræfter bag Premier League-spillernes fælles initiativer i forbindelse med Coronavirussen, men udover det så har han også sat gang i en større velgørenhedsprojekt i sin barndomsby Mosborough nær Sheffield.

Efter at have engageret to lokale butikker har den engelske landsholdsspiller i sinde i at sende madkasser ud til alle byens ældre over 70 år.

- Jeg kommer tilbage til byen så ofte jeg kan. Der er altid en stærk form for sammenhold i byen, hvilket er mere vigtigt end nogensinde nu. Det er i disse tider at du tænker på dem du har kær og som er ældre, så jeg ville bare gøre noget for at hjælpe dem der har mest brug for det, fortæller Maguire ifølge The Mirror.

- Herrings Top Shop (lokal butik, red.) er en institution i Mosborough, så min far og jeg tog kontakt til dem om at lave disse madkasser med hverdagsprodukter til alle over 70 i området. De har gjort et stort stykke arbejde i at få det hele til at ske sammen med deres leverandører, som nu leverer pakkerne ud.

- Min familie og jeg håber at det kan gavne lidt tidt hos dem der måske er i vanskeligheder, fortæller den engelske landsholdsspiller, som også åbner op for hvordan han forholder sig til situationen.

- Ligesom andre, så holder jeg mig til regeringens anbefalinger og prøver at få det bedste ud af situationen. Jeg prøver at holde mig aktiv og følger det program som United har givet mig i baghaven. Det er ikke ligefrem Old Trafford, men jeg sætter stadig stor stolthed i at holde græsset pænt.

- Jeg gør også meget for at holde kontakten med holdkammeraterne og har fundet ud af hvor vigtigt det er at holde kontakten.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.