United kan skrive historie mod Liverpool

Manchester United har aldrig fået 22 point ud af de første otte Premier League-kampe før. En sejr på Anfield betyder ny rekord til klubben.

Jose Mourinhos tropper mangler næppe motivation forude for kampen mod Liverpool. På spil er nemlig både håneretten overfor de bitre rivaler og vigtige point i toppen af tabellen. Og så kan United-spillerne faktisk også skrive historie. 

Hvis de vinder på Anfield vil de med syv sejre og en enkelt uagfjort have sikret sig 22 point ud af sæsonens første otte ligakampe. Så stor en pointhøst har klubben aldrig oplevet i de cirka 25 år, som Premier League har eksisteret. 

Fergie den sløve starter 

Det er en imponerende rekord, som Jose Mourinho kan sætte, når man tager i betragtning, at Manchester United siden 1993 har vundet 13 Premier League-titler under Sir Alex Ferguson.

Men at komme hurtigt ud af starthullerne var aldrig skottens varemærke. I den legendariske managers sidste sæson, 2012/13, tabte United for eksempel to ud af seks kampe. Og endte alligevel med at vinde ligaen med 11 point. 

Jose Mourinhos succesfulde Chelsea-sæsoner har til gengæld altid været kendetegnet ved, at hans mandskab kom stærkt fra start. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho giver skadesupdate forude for Anfield-kamp

Næste artikel

Startopstillingen på Anfield

ANNONCE