United-investorer forholdt sig tavse i spørgerunden ved kvartalregnskabet

Ved det nyligt offentliggjorte kvartalregnskab for Manchester United var der sat tid af til spørgsmål fra klubbens investorer. Kun et enkelt spørgsmål blev stillet, vedrørende Uniteds mobilapp.

Som vi kunne rapportere i går blev det ved kvartalregnskabet offentliggjort at Manchester Uniteds nettogæld er steget med 140 millioner pund, altså hvad der svarer til godt 1,2 milliarder danske kroner. Klubbens kommercielle indtægt indeholdt til trods en årsstigning på 5,9 procent. Begivenheden handlede dog ikke kun om penge, da Ed Woodward også fandt tid til at holde en kort tale om klubbens sportslige planer:

– Vi har en klar vision i forhold til fodboldfilosofi og rekruttering. Vi har lavet væsentlige investeringer i områder som transfers, rekrutteringsinfrastruktur, analysedepartement og akademi, og det begynder allerede at bære frugt. Vores ultimative mål er at vinde trofæer og at spille hurtig, flydende angrebsfodbold med et hold der fusionerer spillere fra akademiet og verdensklasseindkøb. Vi ved det ikke sker på én dag, men vi mener vi har foretaget os investeringer på klubbens vegne som fører i den rette retning.

Efter Woodwards korte tale om klubbens sportslige situation og regnskabsopgøret var der planlagt en spørgerunde.

Simon Stone rapporterede at det eneste spørgsmål der blev stillet ved spørgerunden drejede sig om Uniteds telefonapp – og blev besvaret kort af Uniteds commercial director Richard Arnold.

Dette vil utvivlsomt fordre negative reaktioner fra United-fans. Dan Coombs fra webbloggen unitedinfocus.com har allerede været på sagen: https://www.unitedinfocus.com/news/pathetic-manchester-united-investors-…

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United offentliggør kvartalregnskab: Næsten £140m stigning i gæld

Næste artikel

van der Sar forlænger sin kontrakt med Ajax

ANNONCE