United i kedelig nullert mod Valencia

Manchester United leverede nok en gang en meget lidt inspirerende indsats mod spanske Valencia på Old Trafford.

Kriseskyerne hang tungt over Old Trafford på aftenen, hvor spanske Valencia kom på besøg på Old Trafford. Presset var stort på manager José Mourinho, men også United-spillerne havde noget at bevise efter nederlaget mod West Ham, som Luke Shaw kaldte ‘pinligt.

På lægterne sad David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville og Nicky Butt mens Paul Scholes og Rio Ferdinand var i BT Sports studie. Koryfærerne var samlet, og det sendte et signal om, at ikke alt er, som det skal være i Manchester United.

Om United-spillerne var bevidst om legendernes tilstedeværelse, eller Mourinho var lykkedes med en brandtale vides ikke, men United-spillerne kom hvert fald ud med masser af energi og gåpåmod de første 10-15 minutter. Selv Jan Mølby måtte sige, at det var noget, han ikke havde oplevet længe.

Det høje pres døde dog hurtigt ud, energien forsvandt ud af United-spillerne, og så var det, som om kampbilledet bare var en gentagelse af andre kampe, der er blevet spillet på Old Trafford det seneste år. Selvtilliden voksede blandt Valencia-spillerne, der fik mere plads, uden de dog skabte chancer på De Geas mål.

I anden halvleg var United det dominerende hold, men kun ved en enkelt lejlighed lykkedes det holdet at spille sig frem til en chance, da Romelu Lukaku pludselig var fri i feltet. Han sparkede bolden mod det lange hjørne, men Valencias målmand parerede.

David Beckham kunne i to omgange se Paul Pogba og Marcus Rashford brillere i den frisparksdicsplin, som han selv var kendt for. Neto nuppede forsøget fra Pogba, mens Rashfords knaldhårde spark tog det øverste overliggeren.

Dermed endte sluttede en kedelig kamp 0-0, og kriseskyerne over Old Trafford er ikke forsvundet.