– United har fået Italiens bedste wing-back

Den tidligere italienske landsholdsspiller Marco Materazzi roser i store vendinger Manchester Uniteds nye højreback, som han mener er italiens bedste på sin position.

I hvad der ligner en af de mest intense weekender i Manchester Uniteds transferhistorie, sikrede man sig lørdag aften den italienske landsholdsspiller Matteo Darmian.

Efter skiftet blev en kendsgerning, får den 25-årige forsvarer opbakning fra den tidligere italienske landsholdsspiller Marco Materazzi, der var med til at vinde VM-guld i 2006.

– Darmian spiller rigtigt godt. Til verdensmesterskaberne var han måske ikke den bedste spiller, men ikke desto mindre gjorde han et godt stykke arbejde, siger Materazzi ifølge goal.com. 

– Han har nu en stor mulighed for at vokse i Manchester United, for han er en dygtig spiller. Han spiller for landsholdet og nu også for United. Jeg mener, at han er den bedste wing-back i Italien.

Marco Materazzi spillede selv 10 år i italienske Inter, hvor han opnåede 301 kampe. Mest kendt er han dog nok for at provokere Zinedine Zidane til at begå den famøse skalle, der sendte franskmanden ud i sin karrieres sidste kamp i VM-finalen i 2006.

Matteo Darmian har opnået i alt 13 kampe for det italienske landshold. Blandt andet var han en af kampens spillere i 2-1-sejren over England ved det seneste VM.

Forrige artikel

Medier: Schneiderlin er United-spiller

Næste artikel

Agent: Valdes bliver i United

ANNONCE