United forlænger med Young

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

United forlænger med Young

11 februar, 2019 - 15:02
Ashley Young har, ganske som ventet, fået forlænget sin kontrakt med Manchester United for yderligere et år, det melder klubben her til eftermiddag på sin officielle Twitter-profil.

Ashley Young ©Getty

Manchester United fortsætter sit arbejde med at få forlænget nogle af de mange kontrakter, som snart står til udløb. Senest kunne man annoncere, at man var nået til enighed med Phil Jones om en forlængelse, så englænderens kontrakt nu løber til 2023. Før det fik man forlænget med Scott McTominay og Anthony Martial, og nu følger altså også 33-årige Ashley Young. 

Young, som også repræsenterede England ved sommerens VM-slutrunde, har i denne sæson været fast inventar hos Manchester United. Den tidligere kantspiller har således fundet vej til startopstillingen 25 gange i alle turneringer denne sæson, hvoraf de fleste optrædener har været som højreback. 

Ifølge klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, er det fuldt fortjent, at Young nu får forlænget sin kontrakt.

- Han har været fantastisk. Hans attitude og hans erfaring har været vital for os, siger Solskjær i et interview med MUTV. 

Solskjær peger blandt andet på Youngs lederevner som vigtige kvaliteter. 

- Vi har et ungt hold. Vi har spillere, som har brug for ledere i omklædningsrummet, og Ashley er en af dem, så jeg er meget tilfreds, uddyber nordmanden. 

Ahsley Youngs kontrakt havde udløb nu til sommer og med forlængelsen på yderligere et år, er Young altså nu som udgangspunkt at finde i klubben frem til sommeren 2020. 

Englænderen blev hentet til Manchester United i Aston Villa tilbage i 2011 og har indtil videre noteret sig for 227 kampe for klubben med 17 mål og 42 assists til følge. 

Young startede oprindeligt ud som kantspiller, men blev omskolet under Louis van Gaal og har siden gjort sig gældende som både venstre- og højreback.