United forlænger med Romero

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United forlænger med Romero

16 juli, 2017 - 21:40
Manchester United oplyser, at de har forlænget kontrakten med Sergio Romero, der nu har kontrakt med klubben indtil sommeren 2021.

Sergio Romero ©Getty

Manchester United-manager Jose Mourinho viste Sergio Romero stor tillid ved at give argentineren masser af spilletid i Europa League, hvor argentineren også vogtede buret i finalen. Nu bliver argentineren belønnet for sine præstationer med en ny kontrakt.

United oplyser på klubbens hjemmeside, at Romero har fået forlænget sin aftale, så han nu er i klubben indtil sommeren 2021. Desuden har United en option på yderligere et år i den 30-årige argentiners nye kontrakt. 

- Jeg er rigtig glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Hvem ville ikke gerne være i den største klub i verden? Vi har fantastiske målmænd her, og vi lærer hele tiden fra hinanden, siger Romero ifølge klubbens hjemmeside.

- Det var naturligvis et meget stolt øjeblik for mig og min familie at være en del af Europa League-finalen, og jeg ser frem til at bygge videre på sidste sæsons succes i 2017/2018.

Siden 2015 har Sergio Romero været det klare andetvalg i Manchester United. Den argentinske målmand kom til klubben fra Sampdoria og har spillet 28 kampe for klubben.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19