United forbereder sig i London

Manchester United har brugt torsdag og fredag i London for at forberede sig til morgendagens FA Cup-semifinale mod Tottenham, siger José Mourinho.

Manchester United spillede onsdag aften mod Bournemouth, der har hjemme et par timers kørsel sydvest fra London, og derfor har holdet de sidste dage fået lov at bruge Fulhams træningsfaciliteter som opvarmning til morgendagens kamp mod Tottenham på Wembley.

– Først og fremmest skal jeg sige tak til Fulham, fordi vi har fået lov at låne deres faciliteter. Først trænede vi på Craven Cottage(Fulhams hjemmebane, red.) og i dag lånte vi deres bedste træningsbane. Så det s

– Jeg tror, det er bedre for os på denne måde i stedet for at skulle være taget tilbage til Manchester efter Bournemouth-kampen for så at tage til London igen. I stedet har vi kunne være sammen, træne roligt og forberede os så godt som muligt til kampen, siger José Mourinho på dagens pressemøde.

Wenger gav alt
Portugiseren havde måske en smule overraskende et par pæne ord til sin gamle rival Arsené Wenger, der i dag annoncerede, at han til sommer stopper som træner for Arsenal efter 22 år i klubben.

– Alt, hvad jeg tidligere har sagt, har været med den største respekt for Arséne og hans arbejde. Hvis han føler, det er den rette beslutning, kan jeg ikke være andet end glad på hans vegne.

– Jeg ved, hvad det betyder at vinde tre Premier League-titer og syv FA Cups. Men det er ikke alt. Han gav en masse til Japansk og fransk fodbold, ligesom han blev ved at gøre en masse for Arsenal, selvom resultaterne ikke var der.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho: Wembley er ikke en fordel for Spurs

Næste artikel

Optakt: Sæsondefinerende kamp på Wembley

ANNONCE