United efter øgede billetpriser i Spanien: FC Barcelonas fans betaler prisen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United efter øgede billetpriser i Spanien: FC Barcelonas fans betaler prisen

21 marts, 2019 - 12:53
FC Barcelona hæver billetprisen for de United-fans, der rejser til Camp Nou for at se kvartfinale i Champions League. United reagerer ved at hæve prisen for de Barca-fans, der kommer til Old Trafford.

FC Barcelona har meddelt, at det kommer til at koste United-fans 102 engelske pund - svarende til godt 877 danske kroner - at få adgang til fodbold på Camp Nou, når de to storklubber mødes i Champions Leagues kvartfinale. Præcis som det tilfældet de seneste to gange, United har gæstet spanske klubber.

United svarer igen på samme måde som tidligere ved at have prisen for Barcelona-fans, der kommer til Old Trafford, så de skal betale samme beløb som United-fans i Spanien. Den øgede billetindtægt vil Untied bruge til at betale den ekstra omkostning for United-fansene.

I et brev til klubbens fans, skriver Manchester United:

- I det her tilfælde mener vi, at klubbens rejsende fans endnu en gang betaler prisen for de klubber, der hæver prisen på billetter. 

- Som tilfældet også var mod Sevillia i sidste sæson og Valencia i dette års gruppespil, har vi igen taget den svære beslutning, at opkræve FC Barcelonas fans det samme beløb på Old Trafford, som FC Barcelona kræver vores fans på Camp Nou, står der i brevet ifølge Sky Sports.

FC Barcelona hæver billetprisen for Manchester United-fans med 27 engelse pund (232 danske kroner, red.).