United dominerede på Old Trafford og fortsætter sejrsstimen

United gjorde her til aften kun halv skade på Leicester, da de røde djævle måtte nøjes med en to måls sejr på Old Trafford

Manchester United havde som eneste ændring Martial med fra start, efter franskmanden havde lavet imponerende to mål og en assist på blot 25 minutter efter to kampe i denne sæson.

Leicester spillede deres spil, og det betød Manchester United på bolden i størstedelen af tiden, hvor Leicesters Vardy og Okazaki jagtede de bolde, Leicesters defensiv kastede frem mod Uniteds banehalvdel.

United fik skabt fint med chancer i første halvleg, og det blev da også til en scoring, efter Romelu Lukaku flot fik drejet sig med en mand på ryggen og afsluttet flat mod Kasper Schmeichel, der måtte give en repost til Juan Mata, der bankede bolden ind i nettet. Desværre for Mata og United, blev Mata meget tvivlsomt dømt offside.

Leicester stod næsten med samtlige markspillere i feltet, og det gav en masse plads til Uniteds midtbanespillere lige foran feltet. Det resulterede også i en masse skud fra distancen fra Pogba, hvoraf det første fik de fleste Unitedfans op af stolene.

0-0 ved halvleg betød ingen ændringer fra Mourinhos side, der kunne se flotte tendenser fra Uniteds offensiv. United havde dog for mange berøringer på bolden, og fik derfor ikke flyttet den hurtigt nok til at få Leicesters defensiv helt ud af balance.

Efter 53 minutters spil slog Mata et indlæg ind over, der på halvvejen blev stoppet af den tidligere United spiller Danny Simpsons arm. Straffespark. Disciplinen fra 11-meterpletten skulle eksekveres af Lukaku, der desværre måtte se sit forsøg reddet af en stærkt stående Kasper Schmeichel.

Marcus Rashford, der var blevet henvist til bænken efter to flotte indhop fra Martial, blev sendt på banen efter 67 minutters spil. Der skulle heller ikke gå mere end 3 minutter før det unge stjernefrø gjorde det til 1-0, efter et flot udført hjørnespark, der gav endnu en assist på kontoen til Mkhitaryan.

Kort efter blev Fellaini og Lingard sendt på banen for at konsolidere sejren. Mourinho havde nok forventet hårdt defensivt arbejde skulle gøre jobbet fra deres side, men i stedet scorede Fellaini til 2-0 og Lingard stod for assisten.

Leicester havde enkelte farlige aktioner fra især Mahrez og Vardy, men Jones og især Bailly stod for en vanvittig solid United-defensiv. Hvis undertegnet må komme med et bud på kampens spiller, vil valget falde på Eric Bailly, der gjorde det muligt for resten af Uniteds hold, nærmest udelukkende at fokusere for de offensive aktioner. Flot kamp af ivorianeren.