United deler mod Wolves på Molineux

Manchester United var til aften på besøg på Molineux Stadium, Wolverhamptons berygtede hjemmebanestadion. Kampen endte 1-1, hvilket betyder, at United har tilegnet sig fire point i Premier League efter de første to spillerunder.

Wolverhampton var i forrige sæson den helt store overraskelse i Premier League. De daværende oprykkere endte på en syvende plads i deres første sæson i den bedste engelske række efter en lang række år i Championship og tilmed League One. En stor del af klubbens point blev hentet på hjemmebanen, Molineux Stadium.

Her til aften skulle United forsøge at få revanche fra sidste sæsons skuffende resultater mod det stærke hjemmehold. I samtlige kampe forrige sæson, to ligakampe og en FA Cup-kamp, formåede “De Røde Djævle” nemlig ikke at hive en eneste sejr i hus, når modstanderen hed Wolves.

Kampen startede, som mange havde forventet. Wolves spillede med håndbremsen trukket, mens United fik lov til at blive gode venner med bolden. Rashford, Martial og co. havde dog meget svært ved at producere den store boldbesiddelse om til målchancer.

Første store målchance kom efter 27 minutters spil. Efter en række gode kombinationer mellem Lingard og Rashford blev Martial sendt i dybden tæt foran mål. Her svigtede franskmanden ikke. Med sit kolde ben sparkede angriberen den op i nettaget til en 0-1-føring til “De Røde Djævle”.

Faktum var derfor, at der efter en halv time spillet kun var blevet produceret en stor målchance i kampen – og denne førte til en scoring. Her viste United stor kynisme.

Første halvleg blev udover scoringen en søvndyssende affære. Faktisk bød de første 45 minutter kun på tre afslutninger og én reel målchance. En halvleg hvor United desuden var altdominerende.

Anden halvleg startede bedre for Wolves. Hjemmeholdet burde også have scoret efter 54 minutters spil. Et farligt indlæg blev slået ind i panden på Raul Jimenez, der headede på stolpen, hvorefter bolden røg ind på de Gea, der med en smule held fik afværget forsøget.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før Wolves fik scoret det udlignende mål. Et minut efter den store chance modtog en utrolig fri Ruben Neves bolden på kanten af feltet. Med en præcis afslutning satte portugiseren den flot ind bag en chanceløs de Gea til 1-1. End ikke en efterfølgende VAR-undersøgelse kunne ændre på dette.

Godt og vel ti minutter senere – lige som man troede, at Wolves var på vej til at vende kampen til en sejr – trak Pogba et straffespark efter godt United-kombinationsspil. Desværre for udeholdet brændte franskmanden, der insisterede på selv at sparke, sit spark på Rui Patricio.

Mere blev det ikke til. Kampen endte 1-1, og United har fortsat til gode at slå Wolves, siden favoritdræberne vendte tilbage til Premier League.