United cruisede til vigtig sejr mod Fulham

Young, Mata, Lukaku og Rashford scorede målene, da Manchester United fik en forløsende 4-1-sejr mod Fulham, der fik en mand udvist midt i anden halvleg.

Efter fire Premier League-kampe i træk uden sejr havde United tabt masser af terræn til top fire. Derfor krævede det en sejr mod Fulham lørdag eftermiddag, hvis United skulle bevare det efterhånden spinkle håb om at sikre sig Champions League-fodbold til næste sæson.

United havde haft en uheldig tendens med at komme bagud på det seneste, men mod Fulham gik der kun 13 minutter, før United tog føringen. Ashley Young fik driblet forbi Fulhams højreback – med lidt held – og bankede så bolden i det lange hjørne til 1-0. Flot solomål af Young, og en vigtig scoring for United, der havde hårdt brug for en god start på kampen.

Fulham virkede rystede efter 1-0-målet, og United pressede længe på for at fordoble føringen. United spillede bolden rundt om Fulhams felt, og Fulham fik sjældent mere end tre-fire boldberøringer, før United erobrede bolden tilbage.

Efter knap en halv time kom United helt fortjent foran med 2-0. Lukaku spillede Rashford fri i venstresiden, hvorfra den unge englænder spillede bolden skråt tilbage Juan Mata. Spanieren satte indersiden på bolden og lagde den køligt i nettet. 2-0, og United cruisede – for en sjælden gangs skyld i denne sæson – mod sejren.

United fortsatte med at presse på, og otte minutter før pausen var det Rashfords tur til at teste Rico i Fulham-målet. Rashford trykkede et frispark mod mål, og Rico fik blokeret sparket, der både var hårdt og slog i luften.

Efter 41 minutter blev det 3-0 på et hårdt, hårdt tiltrængt mål for Romelu Lukaku. Belgieren, der ikke havde scoret på Old Trafford siden marts, satte sidste fod på et flot angreb, der endte med at Mata serverede en forløsende scoring for en helt fri Lukaku.

Uniteds spil faldt lidt i tempo efter pausen, men efter knap en time burde de alligevel have kommet foran med 4-0. En fejl i Fulham-forsvaret gav United bolden på kanten af modstandernes felt. Mata serverede bolden for Herrera, der burde have trillet den i nettet, men sparkede forbi, og det blev ved 3-0.

Efter 65 minutters spil fik Fulham en gylden mulighed for at bringe lidt liv ind i kampen igen. Kamara faldt i feltet efter en tackling fra Herrera, hvor det ellers så ud til, at spanieren fik bolden. Men straffesparket blev dømt, og Kamara sørgede selv for at reducere til 3-1.

Lige efter blev håbet dog så godt som slukket igen. Anguissa, der bar rundt på et gult kort, kastede sig ind i en tackling på Rashford og fik marchordre. Dermed måtte Fulham spille det sidste 25 minutters tid med en mand i undertal.

Med en mand i overtal pressede United på for at gøre det til 4-1. Med ti minutter igen fik Rashford en god mulighed for at scorde det fjerde mål, da han satte to mand af og kom helt fri foran mål. Desværre var der ikke meget snert i afslutningen, der sad lige på Fulham-keeperen.

To minutter senere fik Rashford passeret Rico. Venstrekanten sparkede mod det korte hjørne fra venstre side af feltet. Rico burde nok have snuppet forsøget, men ind røg bolden, og United førte med 4-1.

Det virkede, som om United sagtens kunne have scoret flere mål, men 4-1 blev kørt sikkert hjem, og tre vigtige point blev sat ind på kontoen efter den nok letteste sejr i sæsonen.

Køb jubilæumsbog: 129,- inklusiv forsendelse

Spillerkarakterer: Masser af lovende præstationer