– United bør holde sig fra Hummels

Owen Hargreaves mener ikke Mats Hummels vil være den rette forstærkning til forsvaret i United.

United har på rygtebasis været ude efter Mats Hummels i de seneste transfervinduer, og der er allerede spekulationer fremme, om at den stærke tyske forsvarsprofil fra Dortmund er Louis van Gaals ønskespiller til forsvaret til sommer.

Men spørger man den tidligere United, City og Bayern München-spiller Owen Hargreaves, så bør United holde sig fra Mats Hummels. Han er dygtig, men er ikke hvad United har brug for, mener den tidligere engelske midtbaneslider.

– Han er fantastisk dygtig spillende forsvarsspiller, men jeg synes ikke han er så god til at forsvare, han er for langsom. Jeg synes at han er en god spiller, en fryd for øjet, men United har brug for en med noget mere fysik dernede.

– Han er Franz Beckenbauer i en ny udgave, en fremragende boldspiller. Men hvis jeg var Manchester United, ville jeg have en Vidic eller en Kompany. Hummels er anfører i Dortmund, som er sidst i Bundesligaen. Er det virkelig hvad United vil måle sig med? Jeg er ikke sikker, lyder det fra Hargreaves til det engelske medie BT Sport.

Forrige artikel

Fletcher: United ville beholde mig

Næste artikel

Rooney inspirerede holdkammerater med tale

ANNONCE