United blev straffet af Crystal Palace

Manchester United begik flere vitale fejl i kampen mod Crystal Palace, som medvirkede til et nederlag på 2-1.

Manchester United skulle forsøge at hive tre point ud af kampen mod Crystal Palace. En kamp som skulle vise sig at være lidt af en opgave for United-spillerne.

De startede ellers kampen kontrollerende, dog uden for alvor at sætte bolden på spil. Første chance faldt efter 10 min., hvor Harry Maguire kløgtigt opsnappede bolden på midten af banen og herefter sendte Marcus Rashford i dybden. Den unge angriber faldt desværre i sit afslutningsforsøg. Selvom forsøget mislykkes, lod til at tænde op for United, som virkede mere aggressive og hurtige i deres boldomgang. Der gik heller ikke lang tid, før hjemmeholdet igen var tæt på scoring. En bold på tværs gennem Palaces’ felt endte for fødderne af Daniel James, som desværre måtte se sit forsøg reddet.

På trods af tempoet var blevet skruet op, var sammenspillet ikke så flydende, som man kunne ønske. En del af forklaringen skal naturligvis også findes i at gæsterne stod langt tilbage på banen, og sjældent var på Uniteds banehalvdel. Det var derfor også en overraskende at Crystal Palace bragte sig i front efter 32 min. Måden det foregik på, var også en overraskelse. Gæsternes målmand sparkede en lang bold op, hvorefter Victor Lindelöf tabte hovedstødsduellen. Det efterlod Jordan Ayew en-mod-en med David de Gea. En duel målmanden tabte. Skidt forsvarsspil af Manchester United i en situation hvor det var tydeligt, at Lindelöf og Maguire ikke fik afstemt deres positioner.

Få minutter efter viste forsvaret igen svaghed. Crystal Palace formåede næste at spadsere igennem forsvaret, hvor de Gea heldigvis stod som en sikker sidste skanse. Luke Shaw var i øvrigt gået ud med en skade og erstattet af Ashley Young kort forinden. Generelt virkede United-holdet en anelse frusteret over at være bagud, og de formåede ikke rigtigt at få sig spillet ind i kampen igen i første halvleg.

Den nordengelske klub kom blæsende ud til anden halvleg, og virkede ivrige for at reducere. Efter fem minutter var det allerede ved at give pote, da Anthony Martial blev spillet fri i feltet. Han blev dog holdt nede, og kunne derfra ikke få afsluttet. En situation som lugtede lidt af straffespark, hvilket flere United-spillere også appellerede for. Fløjten forblev tavs og United forsatte deres pres for mål.

Som minutterne skred frem, virkede United-spillerne til at blive mere og mere frustreret. Efter 69. minutter gik det endelig hjemmeholdets vej, da Scott Mctominay fik tildelt et straffespark. Det store samtaleemne fra forrige kamp blev åbnet igen – for hvem skulle tage straffesparket? Synderen fra kampen mod Wolverhampton, Paul Pogba, holdte sige langt væk fra og dermed tog Marcus Rashford sig af det. Han kunne uheldigvis se sit ellers fornuftige forsøge ramme stolpen.

Ole Gunnar Solskjær forsøgte at ændrer tingenes tilstand ved undervejs at indskifte Juan Mata og Mason Greenwood. Vi skal dog helt frem til 88. minut før at United endelig fik scoret. Efter et par hurtige afleveringer blev James spillet fri, som køligt krøllede bolden op i hjørnet. Fremragende afslutning af waliseren som dermed fik sin anden scoring i klubben. På Old Trafford begyndte fansne så småt at drømme om tre point. Det ændrede sig hurtigt. For Pogba sløsede med bolden på midten og Palace løb ned og scorede. En scoring hvor de Gea heller ikke så så overbevisende ud. Dermed sluttede kampen 2-1 til Crystal Palace og United taber sæsonens blot tredje kamp.