United besejrer Milan efter straffesparkskonkurrence

Mål af Marcus Rashford og Jesse Lingard var ikke nok i den ordinære spilletid, der endte 2-2. Efter straffesparkskonkurrence, hvor Daniel James sparkede den afgørende bold i kassen, kunne United dog glæde sig over sejr i sidste testkamp.

Det blev en medrivende kamp med fire mål og straffesparkskonkurrence, da Manchester United og AC Milan mødte hinanden lørdag aften i Cardiff. En straffesparkskonkurrence, som United trak sig sejrrigt ud af efter at Paulo Maldinis 17-årige søn, Christian Maldini, var den eneste, der brændte.

Små to timer forinden havde Ole Gunnar Solskjær stillet med et hold, der kunne ligne stærkeste startopstilling forude for første Premier League-kamp mod Chelsea i næste uge: De Gea med anførerbindet på mål, Wan-Bissaka, Lindelöf, Rojo og Shaw nede bagved, Matic, McTominay og Pereira på midtbanen og Mata, Martial og Rashford i øverste geled.

Paul Pogba var ikke med – hverken på banen eller på bænken – hvilket fik medier og fans til at spekulere i, at han forsøger at presse et skifte til Real Madrid igennem. Ifølge Solskjær er Poga imidlertid skadet, og det bør retfærdigvis også siges, at franskmanden havde rygproblemer i forbindelse med seneste testkamp i Norge.

United kom foran uden Pogba. Marcus Rashford åbnede scoringen efter 14 minutter på et afrettet skud.

Men Milan kom igen. I første halvleg gjorde Suso det til 1-1, før Victor Lindelöf blev noteret for et selvmål et kvarter inde i anden halvleg. Svenskeren var dog uden skyld i målet.

Jesse Lingard reducerede små 20 minutter før tid, og selvom United pressede på mod slutningen, var det ikke nok til sejrsmålet.

Uafgjort er lig med straffesparkskonkurrence i træningskampe – til stor glæde for publikum på det walisiske stadion. Jesse Lingard, Ashley Young, Mason Greenwood, Angel Gomes scorede alle for United, før at Daniel James til sidst kunne sparke sejrsmålet i kassen.

Dermed har United vundet seks ud af seks pre-season-kampe og har dermed et godt udganspunkt før sæsonåbneren på Old Trafford mod Chelsea i næste uge.