United afviser ikke tilbagekøb af Memphis

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

United afviser ikke tilbagekøb af Memphis

21 september, 2018 - 09:58
Manchester United har en tilbagekøbsklausul på Memphis Depay, der i januar 2017 blev solgt for 16 millioner pund til franske Lyon. Jose Mourinho er åben overfor comeback til hollænderen.

Memphis Depay, Anthoy Martial ©Getty

Manchester Uniteds portugisiske manager tror stadig på, at Memphis Depay kan have en fremtid på Old Trafford. Det fortalte han efter denne uges Champions League-kampe, hvor Memphis sammen med Lyon slog Manchester City 2-1 på udebane. 

Journalisterne spurgte Jose Mourinho, hvorfor Manchester United i sin tid valgte at lave en tilbagekøbsklausul på hollænderen, da de solgte ham Lyon, svarede Mourinho: 

- Fordi han potentielt kan blive en rigtig god spiller. Jeg synes, at det var en klog beslutning af Mr. Van Gaal og Manchester United at købe ham. 

- Han havde ikke succes i sine 18 måneder i klubben, men han er meget ung. Så jeg mener, at det er vigtigt, at klubben følger med i hans udvikling. Vi håber alle, at han får stor succes i Lyon, og hvorfor skulle han ikke komme komme tilbage hertil en dag - alle her kan godt lide ham, lød det fra United-manageren på hans pressemøde. 

Memphis Depay er 24 år og har indtil videre scoret tre mål i syv kampe for klub- og landshold i denne sæson. 

For en uges tid siden kom der en historie frem om, at Wayne Rooney ikke havde meget tilovers overfor kantspillerens attitude i United. Den kan du læse her. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb trøjen her