– Underholdende, men ikke godt

Jose Mourinho følte, at United havde vundet kampen mod Liverpool, hvis der havde været et par minutter mere på uret.

United måtte kæmpe hårdt for det ene point, men i sidste ende lykkedes det for Zlatan at få bragt balance i regnskabet i dagens kamp mod Liverpool. Der var som altid fuld knald på i samtlige 90 minutter, når United og Liverpool brager sammen, men Mourinho savnede kvalitet fra begge mandskaber.

– Det var underholdende, men ikke top-kvalitet. Begge hold kan spille bedre end i dag. Men underholdende jo. Vi skabte nogle gode chancer inden de scorede på straffesparket. Vi havde også nogle gode chancer i anden halvleg, men de viste, at de kan forsvare og så var de farlige på omstillingerne, lød det efter kampen fra Mourinho.

Allerede efter de første 45 minutter valgte Jose Mourinho at skifte ud. Ind kom Wayne Rooney mens Michael Carrick gik ud. Samtidig skiftede hjemmeholdet stil, og begyndte at spille mere direkte. Det var helt bevidst, og en måde at komme igennem det hårde pres fra gæsternes side.

– De presser bolden godt, og gjorde det svært for os at spille som vi gerne vil. Derfor gik vi i anden halvleg over til en mere direkte stil. Vi fortjente mere, men i sidste ende er alle nok tilfredse med et point.

– Jeg havde muligheden for at sende Rashford eller Fellaini ind til sidst. Jeg valgte Marouane, da jeg følte, at Liverpool stod lavt og forsvarede sig. Vi fik lagt pres på dem i feltet, og jeg tror, at havde der været et par minutter mere på uret, havde vi snuppet sejren, sagde Mourinho.

Med dagens resultat er Liverpool nu nummer tre i ligaen, syv point efter førerholdet Chelsea og a point med Spurs på andenpladsen. United er fortsat nummer seks, fire point op til Arsenal på 4.pladsen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Ikke vores bedste kamp

Næste artikel

Klopp: Meget intens kamp

ANNONCE