UEFA og Premier League advarer klubberne bag forslag til udbryderliga

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

UEFA og Premier League advarer klubberne bag forslag til udbryderliga

18 april, 2021 - 17:53
UEFA har sammen med blandet andet FA og Premier League netop udsendt en meddelelse, der advarer klubberne, der står bag forslaget om en europæisk "Super League".

UEFA-præsident Aleksander Čeferin (th) sammen med Ukraines præsident Petro Poroshenko ©Imago

UEFA fortæller i en meddelse, de netop har udsendt, at de vil "overveje alle mulige metoder til rådighed både juridisk og sportsligt for at forhindre, at 12 af europas største klubber laver en "Super League" på bekostning af Champions League.

Det skriver Simon Stone på Twitter, der også nævner, at meddelsen har opbakning fra det engelske fodboldforbund FA og Premier League. 

- Som tidligere beskrevet af FIFA og de seks kontinentale forbund så vil alle involverede klubber bliver bandlyst fra at spille i nationale, europæiske og internationale turneringer, og deres spillere vil miste tilladelsen til at spille for landshold, lyder det meget klart og hårdt fra UEFA ifølge Simon Stone.

Tidligere tweetede samme Simon Stone, at det ifølge BBCs oplysninger er klart, at de seks største engelske klubber, samt tre spanske og tre italienske klubber har en aftale om en Super League, men han og kollegaerne er ikke sikre på, hvor fast den aftale er.

Tidligere skrev vi denne artikel om forslaget.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.