Udebane-forbandelsen mod Brighton fortsætter

United formåede ikke at ende udebane-forbandelsen mod Brighton.

Rolig start

Manchester United skulle forsøge at fortsætte sejrskursen i sæsonens første udekamp mod Brighton. Kampen startede i et roligt tempo, hvor Brighton fik lov til at slå flere indlæg fra kanten af feltet, dog uden at blive farlige. United meldte sig først for alvor ind i kampen, efter at Pogba brød spillet højt oppe på Brightons banehalvdel, og spillede Lukaku fri. Desværre formåede Uniteds nr. 9, ikke at omsætte chancen til et mål.

Målrig halvleg

Efter 24 minutter kom kampen så for alvor i gang. Brighton spillede igen bolden udover kanten, og sendte denne gang et fladt indlæg ind til forreste stolpe. Her kom Murray først på bolden, og vippede bolden i mål med ydresiden. To minutter senere gik det fra slemt til værre for United. Brighton fik et hjørnespark og efter lidt tilfældigheder faldt bolden i fødderne på Duffy, som let kunne sende den forbi De Gea til en to-måls føring.

Målene fortsatte med at komme, og efter 33 minutter var det United som bragte lidt spænding tilbage i kampen. Efter et hjørnespark sendte Shaw en afslutning i jorden, og inde foran mål stod Lukaku klar til at heade bolden i mål til 2 – 1. En målrig første halvleg var dog ikke færdig endnu. For kort inden halvlegens slutning, begik Eric Bailly et klodset straffespark, efter at United blev fanget i en omstilling. Pascal Gross tog sig af straffesparket, og scorede via De Gea’s fod. Dermed kunne Brighton gå til pause med en 3 – 1 føring.

Bænken i brug

I pausen skifted Mourinho både Jesse Lingaard og Marcus Rashford ind i stedet for Mata og Andreas Pereira. Og selvom Fellaini også blev bragt i spil, 15 minutter inde i anden halvleg, synes chancerne og spillet stadig at udeblive. Generelt manglede der idéer og fart i United spillet. Og til trods for at både Lingaard og Rashford viste stor energi, var der ikke meget djævelskab og aggressivitet over ” de røde djævle”.

Som minutterne gik og chancerne udeblev, steg frustrationerne, tydeligt, hos Manchester United spillerne. Havde man håbet, at sidste sæsons 1 – 0 nederlag, på samme bane, skulle erstattes med en sejr i denne sæson, så blev man skuffet. For selvom Pogba fik reduceret til 3 – 2, efter et straffespark i overtiden, så tabte Manchester United kampen, efter en præstation, som hurtigst muligt skal sendes i glemmebogen.

Mourinho: Derfor startede Martial

Karakterer: Flere dumpepræstationer i Brighton-nederlag