U23: United hægtet af topkampen efter nyt nederlag

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

U23: United hægtet af topkampen efter nyt nederlag

20 februar, 2019 - 16:14
Med et 1-3-nederlag mod Stoke mandag aften er der efterhånden langt op til de sjove pladser for Uniteds U23-mandskab, der har tabt de seneste fire ligakampe.

U23-manager Ricky Sbragia ©Getty

Ricky Sbragias mandskab skulle mandag - mens førsteholdet satte Chelsea på plads - forsøge at komme tilbage på sporet efter nederlag i de seneste tre ligaopgør. Sådan skulle det imidlertid ikke gå, og United måtte drage hjem fra Stoke-on-Trent med et 1-3-nederlag i bagagen. 

Det var ellers endnu engang et tæt opgør, United-spillerne kom svagest ud af, og kampen blev således først afgjort til allersidst.

Stoke var kommet foran med 2-0 i første halvleg på scoringer fra Pemperton og Verlinden, men med godt 10 minutter igen fik Mellor sparket spændningen ind i opgøret igen. Han sparkede bolden i mål efter et godt løb. 

Desværre holdt spændingen kun et par minutter, før Matej Kovar i United-målet måtte hente bolden ud af nettet igen. 3-1, og kampen var lukket. 

Det fjerde nederlag på stribe i turneringen gør, at United får svært ved at blande sig i topstriden. Holdet fik ellers en stærk start helt uden nederlag i de første 14 runder, men efter den seneste tid er topkampen byttet ud med en sjetteplads og 11 point til Southampton, der ligger nummer et efter 17 runder. 

I Premier League International Cup har holdet til gengæld holdt fast i det gode spil, og det er her, næste kamp skal findes. Reading kommer i kvartfinalen på besøg mandag den 25. februar klokken 20. Næste kamp i ligasammenhæng bliver 1. marts hjemme mod Norwich. 

Køb trøjen her