U23: Ti mål i forrygende målfest mod Blackburn

En helt forrygende målfest endte imponerende 6-4 til Manchester United, som fredag aften slog U23-rækkens førerhold, Blackburn Rovers.

Manchester Uniteds U23-hold kom på en hård opgave, da rækkens førerhold, Blackburn Rovers, kom på besøg. United var dog i god form, og levede på momentum fra en flot 6-3-sejr i sidste weekend over Liverpool, blandt andet med flotte præstationer fra Amad Diallo og Joe Hugill.

Det var dog gæsterne, der kom først på måltavlen. Dylan Levitt smed en forfærdelig bold på tværs af banen lige i fødderne på Blackburn-angriber Connor McBride, og han kunne nemt smide bolden ind bag Ondrej Mastny i United-målet.

United fik dog hurtigt svaret tilbage, og det var ved Hannibal Mejbri. Franskmanden startede selv angrebet foran eget felt, hvor han via flotte kombinationer med resten af holdkammerater modtog bolden i feltet, snød en Blackburn-forsvarer med en fræk skudfinte, og kunne derefter smide bolden stensikkert ind i det lange hjørne til 1-1.

Efter en halv times spil tog Blackburn dog føringen igen. Det var anfører Sam Barnes, der kom først på et hjørnespark, som han flot headede i mål til 2-1.

Der gik dog ikke mere end et par minutter før United igen fik besvaret en Blackburn-føring. Hannibal Mejbri smed en fuldstændig fremragende bold i dybden til Amad Diallo, som trak ind i banen og fandt Shola Shoretire, der helt fri i nær det lille felt nemt kunne smide bolden ind til 2-2.

Kort efter pausen fik Blackburn dog et straffespark, begået enormt unødvendigt af Uniteds Reece Devine, og kampens første målscorer, Connor McBride, satte bolden stensikkert ned i venstre hjørne.

Og der gik ikke mere end et par minutter, før ondt blev værre for værterne. Blackburn kom alt for nemt igennem Uniteds venstreside og et indlæg fandt Blackburns Joe Nolan, der satte bolden ind til 4-2 til Blackburn.

Så startede Uniteds comeback ellers. Amad Diallo smed et flot indlæg ind i panden på Shola Shoretire, der efter et energisk løb ind i feltet kvitterede med et mindst ligeså flot hovedstød, som endte i mål.

Og kun et minut senere var Uniteds højreside på spil igen, da Harvey Neville smed et indlæg ind i feltet, som hans onkel Gary ville være enormt stolt af, lige i panden på Joe Hugill, der ved bagerste stolpe kunne heade bolden ind til 4-4.

United kunne fuldende comebacket efter 77 minutter, da Amad Diallo modtog et indlæg bagerst i feltet, ivorianeren kiggede flot op og fandt Shola Shoretire, som kunne gøre det til 5-4. Shoretire fik sit hattrick i mål, mens Diallo fik sit hattrick i assists.

Og efter 84 minutter fik Amad Diallo det mål, han havde fortjent så meget. Diallo stod selv med bolden på kanten af feltet, overgav den til Charlie McCann, som med en flot, lobbet aflevering fandt venstreback Fernandez, som med en flot kontrolleret aflevering i luften lavede et cut-back til Diallo, som halvflugtede bolden resolut ned i det modsatte målhjørne.

Kampen endte 6-4 og var en fantastisk underholdende affære, hvor, hvad der manglede af taktisk finesse og flot forsvarsspil, blev man forkælet med mindst ligeså mange flotte detaljer, mål og offensive præstationer.